Boomrooierij

De Gebroeders Hooijer houden zich dagelijks bezig met bosonderhoud, bosexploitatie, rondhouthandel en boomverzorging. De Gebr. Hooijer beschikken over ruim 25 jaar ervaring in de bosbouw en boomrooiwerk.

Waar in de begin jaren nog alles handmatig werd uitgevoerd wordt nu alles machinaal met computergestuurde machines uitgevoerd. Wij worden hierbij ondersteund door de Harvester en Forwarder.

De Gebr. Hooijer zijn vakkundig, ervaren en gekwalificeerd in het snoeien, zagen, kappen, rooien, versnipperen en afvoeren van uw bomen.

Uw contactpersoon voor boomrooierij

Bert Hooijer

Lindenlaan 64

7681 RG Vroomshoop

tel: 06 - 53 27 07 97

Bos exploitatie

Bos exploitatie is het dunnen van bos. Tot de werkzaamheden behoren naald- en loofhoutbossen. Bomen die gemerkt zijn worden gesnoeid en gekapt. De gebr. Hooijer hebben de juiste machines, de kennis en ervaring om alle bomen te vellen. Ze worden hierbij ondersteund door een tweetal Harvesters, de John Deere 1070 en 1270e.

Het uitrijden van hout gebeurt door middel van Forwarders. Alles wordt op een professionele manier uitgevoerd zodat er geen schade aangebracht wordt aan bestaande bomen. Door middel van vakkundig personeel en kennis van hout en bos en uitstekend materieel zijn de gebr. Hooijer in staat om vakwerk te leveren.Rondhouthandel

Ook voor aan- of verkoop van hout op stam kunnen de gebr. Hooijer u van dienst zijn.

De gebr. Hooijer nemen het product zowel op stam als geveld langs de weg af van boseigenaren, gemeenten, overheid en landschaporganisaties.

Exploitatie langhout

Langhout is een term voor hout dat niet wordt afgekort of opgedeeld. Het zijn boomstammen die als een lang stuk worden uitgesleept en vervoerd.


Inkoop hout

  • Inkoop partijen rondhout, geveld of op stam.
  • Inkoop hout op stam in bospercelen bijvoorbeeld bij landgoederen, particulieren of gemeenten.

Verkoop hout

  • Alle soorten hout voor zagerijen, papierindustrie, spaanplaatindustrie en export
  • Brandhout
  • Groenrecycling - verwerking tot Biomassa